Musikhjälpen

Önskar låtar för fulla muggar.
Gick till ica i det jättejättemysiga vädret och försökte leka att det var julstämning och kom fram och hade glömt leget så jag fick snällt gå hem och hämta det. Precis sånt väder man vill göra en sån grej i.
Tur det är musikhjälpen på radion. Och när jag gick hem drog de igång "we are the world" med alla artisterna, sjukt passande. Och helt plötsligt avbrösts det av katchinget att man spräckt 12 miljoner kr-gränser!!!!
Helt plötsligt var alla snöflingor jättevackra. Lika vackra som alla barn i hela världen som alla förtjänar att bli mätta och få sova tryggt.
Kom igen nu, 2 timmar kvar. De är redan över 13 mille. Går det nå 14? Önska önska önska!!! 7
smsa och önska en låt och då skänker man 50, 100 eller 200 kr. Då ska man skriva summa , låt , motivation för just den låten. 
Så smsa till 72999 t.ex

50, Mikrofonkåt - September
God Jul brorsan /Johanna

Musikhjälpen 2010

MUSIKHJÄLPEN - LIVE DYGNET RUNT

Direktsändning från Sveriges Televisions och Sveriges Radios insamlingsmaraton från ett glashus på Gustav Adolfs torg i Malmö. Programledarna Nour El-Refai, Martina Thun och Jason Diakité får besök av artister och gäster som uppträder och bidrar till insamlingen på olika sätt, och tittare och lyssnare kan bidra med pengar genom att till exempel önska en låt eller sätta in pengar via musikhjälpen.se.

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0