Costa Brava

Så åkte vi på exkursion till kusten... Utan att veta riktigt vad vi gav oss in på så åkte vi på en utflykt och bussen gick bara 45 minuter efter utsatt tid. Vi gick och gick och gick och det var lite längre än de 3 km som de skrivit i informationen innan och toaletterna på alla barer och caféerna vi passerade som utlovat lyste med sin frånvaro (så även barerna och caféerna)

Dock lyste solen och vi vandrade i vackert landskap med otrolig utsikt över havet. Stannade på en mysig strand och åt matsäck och Anni pekade ut mot vattnet och sa "oh, look at those strange birds" åt några snorklare! haha =)

Vi vandrade vidare och vidare och såg en kyrka skymta i horisonten och ironiska skämt haglade om att vi skulle gå dit... Det skulle vi.

2,5 timmar senare kom vi fram och fick oss äntligen lite kaffe och kunde konstatera att det var en trevlig utflykt iallafall och att det inte gjorde så mycket att gå, men kanske lite tydligare information innan hade varit lämpligt. Men vi är ju i Spanien.

Sen fick vi en till överraskning, bussen hade inte tillåtelse att köra upp dit så vi fick vackert traska ner igen. Då när det inte kunde bli så mycket värre började det regna =)
Men humöret var bra ändå och vi såg lite av byarna och av Dalís hus och trädgård och väl genomblöt i bussen igen så förlät vi arrangörerna bad som ursäkt och sa att det inte var planerat riktigt såhär...

           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0