Kamuyot, Europe & Español

Kamuyot var en riktigt speciell upplevelse som utlovat. Helt grymma dansare (modern dans) och publiken fick vara med, de dansade på ett annorlunda sätt och mycket individuellt för att sen gå ihop och göra stora koreografier. Vi satt i en fyrkant på bänkar i sporthallen på ersängskolan med taklamporna tända, så det var lite annorlunda.
Ett ord yttrades under hela föreställningen (förutom voff voff): Alexander.
En intensiv timme.

Spanska fredag och lördag har varit som vanligt en skön upplevelse. Igår fick vi höra tango på finska av en kursare som kände att hon ville sjunga den eftersom vi pratade om en känd operasångerska från latinamerika som gått bort. Då ville hon sjunga för oss. Och det var vackert, inte som när jag senare på kvällen sjöng med i Idols Michael Jacksson-tema.

Hämtade indisk mat (jag åt kyckling Goan så nästa gång jag inte kommer ihåg vad jag åt förra gången som var så gott så kan jag kolla här) med Josse och drack lite riktigt fredagsgott rödvin och sminkade oss lite 80-talsinspirerade och sen bar det av till scharinska där det var coverkväll.
Min"släkting" (ingift typ)/bekant skulle spela och när vi väl kom in så hade alla peruk och blå ögonskugga, publik som band, så det var inte helt lätt att ens se vem i bandet som jag skulle förväntas känna men med uteslutningsmetoden så var det han som såg ut som kiss. Och en timme senare när sminket svettats bort var jag kunde jag konstatera att det var så. Varför han var kiss i ett europe-band vete gudarna men han kanske var inlånad. Grymt bra var de iallafall!

Jag är nog en 80-talshårdrockare och nu i min period av Mötley Crüe var det här en riktigt passande upplevelse.
Mer Rock 'n roll!

Idag spanska igen och inget märkvärdigt har hänt utan nu ska jag åka till en av mina två utfodringsställen på rödäng för utlovad tacopaj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0