Tack för alla inlägg!

Sitter här och är lat igen och borde plugga lite men väntar på solen för att få slippa... =)
Gjorde ett ordentligt ryck med norrbaggen i min grupp, han läser material i vanliga fall så kunde hjälpa mej och förklara massor som jag inte förstod. För att inte tala om hur mycket mer motiverande det är att vara två.

Måste tacka för alla inlägg som kommer här då och då! Jätteroligt!
Nu senast är det välkommen-hem-hälsningar och jag ser fram emot att komma hem, även om det känns tråkigt att lämna detta också. Men var sak har ju sin tid.

Och angående i fredags, som alltså var en sån skitdag... Är någon förvånad? Var det bara erasmus-studenterna som inte kollat vilket datum det var? ;)

Och som svar på alla fotbollsfunderingar.... Det är inte jättemycket uppståndelse här med fotbollen, men folk tittar ju såklart men turister är mer hängivna för sina hemland än vad katalanerna är för spanien....

Dock så var det inte roligt att vara svensk i lördags.... Jag vill bara gå ut och skrika högt hur j*vla bra Zlatan är men de fattar inte.... och det vet inte vem det är... man måste förklara att man menar "Ibrahimovic". Och Lyngbörg är ju också populär, liksom Henke såklart. Men så fort man säger något så svarar bara alla med (liksom alla tidningsrubriker) : "Villa, villa, maravilla"
(för oinsatta och språkförlorade så heter fotbollsspelaren som gör alla spaniens mål "villa" i efternamn, och maravilla betyder ..... vet ej svenska men ungefär "underbar", samma som marvelous på engelska.. så en liten spansk ordlek)

och man vill bara kontra och säga att villa betyder faktiskt hus på svenska och är inte ett dugg coolt och förresten heter det inte Lyngbörg utan LJUNGBERG!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0