Baños

Har precis kommit hem fran forsta helgutflykten som gick till Baños som ligger ca 3-4 h med buss soder om Quito. Blev medbjuden av en amerikansk tjej som ska vara volontar i Quito vars mamma var med och "installerade" henne. Jattetrevliga yankees som inte kunde spanska men var sugna pa att ata gott, gora turistiga grejer, bo ok etc. vilket resulterade i en stralande helg med lite trekking till vattenfall, souvernirshoppande, bad i varma kallor m.m.
Superfin och superturistig by med hundra hostels och manga ecuadorianska turister. Ligger precis brevid vulkanen Tungharahua (svart att stava pa Quiche) och vi sag den men den bara puffa lite anga nu, senaste aktiva utbrottet var 2006. Hittade ett fik som drevs av en danska med varldens langsammaste men trevliga service, ockerpriser for att vara ecuador MEN med farskbakat grovt brod och riktigt kaffe!

Nu ropar Anita att det ar middag.
Bilder kommer snart, maste ga till internetcafe. Och nackdelen med att ha bra upplosning pa kameran har jag upptackt ar att det ryms ju tamejf*n inga bilder.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du verkar ha det bara bra. Känns skönt att höra.Fortsätt leva i nuet och njut...

2009-02-09 @ 15:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0